У Києві оголосили результати національного відбору конкурсу шоколадної майстерності World Chocolate Masters (WCM).Боротися за звання найкращого шоколатьє у світі продовжить Антон Штипа — тепер від імені всієї України.

Талановитий шеф-кондитер Bassano здивував журі незвичайними смаковими поєднаннями та гастрономічною філософією. Завдяки цьому він здобув блискучу перемогу на національному етапі й нині готується підкорювати весь світ. Антон Штипа представить країну на міжнародному фіналі WCM у Франції восени 2022 року.

World Chocolate Masters — всесвітній кондитерський конкурс, який присвячено розширенню меж шоколадного мистецтва. Шоколатьє з усього світу запрошують, щоб показати свої унікальні техніки та розповісти про особисті творчі переконання. Цього разу між собою змагається 21 країна. Захід проводять кожні два роки за підтримки бренду шоколаду для кондитерів Cacao Barry від компанії Barry Callebaut.

Український відбірковий етап WCM відбувався в кулінарній студії Chef University компанії Best Way Foods, ексклюзивного дистриб’ютора компанії Barry Callebaut та інших європейських виробників інгредієнтів для Food Service та харчової промисловості в Україні.